در ایامی که به دلیل شیوع بیماری کرونا امکان حضور دانشجویان و استادان در دانشگاه وجود ندارد، کارشناسان فنی مرکز فاوا اقدام به راه اندازی سرویس جدیدی برای برگزاری جلسات و کلاسهای مجازی کردند. این سرویس نسخه‌ای سفارشی شده از نرم‌افزار متن باز BigBlueButton است. کاربری این نرم افزار در مقایسه با Adobe Connect - که چندین سال تنها میدان‌دار برگزاری جلسات و کلاسهای مجازی دانشگاه فردوسی است – بسیار ساده‌تر است. نرم‌افزار BBB تمام امکانات یک کلاس مجازی را بر لایه نمایش HTML5 ارائه می‌دهد و برای استفاده از آن نیازی به نصب هیچ نرم‌افزار جانبی بر روی کامپیوتر، موبایل و تبلت نیست. تنها با استفاده از یک مرورگر می‌توان به کلاس وارد شد. برای اطلاعات بیشتر در مورد این نرم‌افزار میتوانید به این لینک مراجعه کنید.